Z uporabo spletnega mesta selectadna.si se strinjate z našo uporabo piškotkov, kot je opisano v naši politiki piškotkov.

O Nas

Lokalna navzočnost

Delniška družba Selectamark Security Systems je že od leta 1985 v svetovnem vrhu izdelovalcev vrhunskih raztopin za označevanje lastnine. Odkar družba Selectamark pomaga lastnikom stanovanj, podjetjem in šolam pri zaščiti lastnine, je bilo označenih že več kot 25 milijonov vrednih predmetov. Sedež podjetja je v grofiji Kent v Veliki Britaniji, s svojimi strankami pa posluje neposredno ali preko vse širše mreže zastopnikov v Veliki Britaniji.

Globalni doseg

Naši sistemi so patentirani in dostopni kupcem po vsem svetu. Na tej spletni strani so vam na voljo podatki o novi raztopini SelectaDNA za forenzično označevanje lastnine, ki dosega neverjetne rezultate pri zmanjševanju in preprečevanju kriminalitete. Druge naše proizvode, ki so na trgu že dalj časa in so zato bolj znani ( med njimi denimo sistem trajnega označevanja in nalepke za označevanje), redno dodajamo na našo spletno stran, zato ne pozabite od časa do časa preveriti, kaj je pri nas novega.

Poslovno iz leta v leto rastemo, saj se lahko pohvalimo s proizvodi in storitvami vrhunske kakovosti ter z odgovornim odnosom do strank. Naše poslovanje s stalnimi strankimi je v nenehnem porastu, saj se zadovoljne stranke rade vračajo k nam.

Britansko gospodarstvo je zaradi tatvin in vlomov vsako leto ob milijone funtov. Trajno varnostno označevanje je enostavno, poceni in zelo učinkovito pri odvračanju tatov. Trajno označena lastnina za tatove ni zanimiva, saj jo je skoraj nemogoče prodati naprej. Poleg tega je označeno ukradeno lastnino zelo lahko prepoznati, zato so možnosti, da jo bodo okradeni lastniki dobili nazaj, precejšnje. Proizvodi družbe Selectamark so idealni za označevanje večine pisarniše opreme, avtomobilov, motornih koles, avtodomov, koles in plovil.

Sistem označevanja, ki ga priporočajo zavarovalnice

Številne zavarovalnice svojim zavarovancem priporočajo uporabo sistema Selectamark. Nekatere zavarovalnice z njim celo pogojujejo zavarovalno kritje, varnostno označevanje pa je tudi sestavni del številnih pobud policije in pobud za preprečevanje kriminalitete.

Če potrebujete bolj dovršen sistem, nudimo obstojne nalepke skupaj z našim že uveljavljenim sistemom označevanja. Druge možnosti označevanja lastnine vključujejo navadne obstojne nalepke in nalepke iz PVC-ja, ki jih lahko naročite posebej.

Novo forenzično označevanje lastnine z DNK

Oktobra 2004 je začela družba Selectamark uvajati na trg proizvode SelectaDNA. Omejenemu številu uporabnikov je dala v uporabo prvi varnostni sistem forenzičnega označevanja lastnine s pomočjo DNK. S proizvodi SelectaDNA je mogoče enoznačno označiti katerikoli vrednejši predmet s sintetično DNK, ki je nepooblaščene osebe ne morejo analizirati ali kopirati.

Poleg različnih možnosti označevanja in prepoznavanja lastnine družba Selectamark nudi tudi druge varnostne proizvode, med njimi denimo zelo uspešne obešalke Chelsea za ročne torbice, ki jih uporabljajo v številnih barih, restavracijah in hotelih po vsej Veliki Britaniji.

 

Sorodni izdelki

SelectaDNA Avto

SelectaDNA Avto

SelectaDNA AVTO za označevanje vseh vrst vozil. Z njim lahko označite do 50 točk enega vozila kot so zračne blazine, žarometi, platišča, navigacija, kovinski deli in stekla vozila.

SelectaDNA Dom

SelectaDNA Dom

SelectaDNA DOM za označevanje lastnine je primeren za uporabo v domovih in manjših pisarnah. Z njim lahko označite do 50 predmetov kot so pametni telefoni, televizorji, računalniki, fotoaparati, slike itd.

SelectaDNA Fine art

SelectaDNA Fine art

SelectaDNA FINE ART za označevanje umetniških del, zlatnine in starine. Z njim lahko označite do 50 predmetov kot so slike, skulpture, verižice, zapestnice, ure.