DNA Gel

Nevidni DNA Gel

Brezbarven prenosljiv SelectaDNK Gel se uporablja za takojšnjo prepoznavo storilcev kaznivega dejanja nedovoljenega dostopa v prostore, opreme in lastnine v zaprtih prostorih. Storilec v kontaktu z gelom prenese na svoje roke sintetični DNK in UV reagent. Je idealno sredstvo za nanos na okovje vrat in oken, garderobne omare, tipkovnice, sefe in ostalo opremo, ki jo bo storilec verjetno uporabljal. DNK iz SDNA Gela je obstojen na rokah vse do menjave povrhnjice kože, približno 14 dni. Pranje rok ne odstrani DNK gela.

DNA Gel
 

3 Izdelki

SelectaDNA Gel (20g)

SelectaDNA Gel (20g)

Gel SelectaDNA je namenjen zaščiti različnih predmetov in materialov v zaprtih prostorih in deluje podobno kot SelectaDNA Mast. Storilcev, ki poskušajo ukrasti lastnino ali nezakonito vstopijo v prostor, se oprime SelectaDNA Gel, ki jih označi z DNK kodo.

SelectaDNA Gel (50g)

SelectaDNA Gel (50g)

SelectaDNA Gel je namenjen enoznačnemu označevanju in prepoznavanju storilcev, ki nedovoljeno posegajo v lastnino ali nezakonito vstopajo v prostore. Gel je nadvse primeren za uporabo v zaprtih prostorih. Nanesemo ga lahko na kljuke, okenske police, ročne blagajne, trezorje itd.

SelectaDNA Gel (100g)

SelectaDNA Gel (100g)

Gel SelectaDNA je namenjen enoznačnemu označevanju in prepoznavanju storilcev, ki nedovoljeno posegajo v lastnino ali nezakonito vstopajo v prostore. Gel je nadvse primeren za uporabo v zaprtih prostorih. Nanesemo ga lahko na kljuke, okenske police, ročne blagajne, trezorje itd.