Z uporabo spletnega mesta selectadna.si se strinjate z našo uporabo piškotkov, kot je opisano v naši politiki piškotkov.

Naša ekipa

James G Brown FIMI, predsednik
Ustanovni član podjetja Selectamark leta 1985; v preteklosti član Sveta za varnost Industry Association British (BSIA), deloval je tudi  Avstraliji in v Svetovalnem trgovinskem odboru Nove Zelandije (ANZTAC). James G Brown je član Mednarodnega preiskovalnega združenja Auto Theft  (IAATI), Zveze policijske in javne varnosti (APPSS), ameriškega združenja za industrijsko varnost (ASIS)  in sodelavec Inštituta avtomobilske industrije (FIMI).

James A Brown, direktor
James A Brown se je podjetju SelectaMark pridružil marca 2002, ko je že 4 leta služboval v velikih japonskih trgovskih hišah (po prejeti diplomi iz Southampton University); deloval je v prodajni ekipi, v letu 2007 pa je bil imenovan za  direktorja prodaje. James je član sveta BSIA za varovanje premoženja in je član izvozne Focus skupine ADS za varnost. James je bil imenovan za generalnega direktorja v maju 2014.

Jason Brown ACA, Dip IDM, M IDM, komercialni direktor
Jason se je podjetju pridružil junija 2002 kot vodja poslovnega razvoja, zadolžen je za trženje novih projektov in razvoj izdelkov. Pred tem imenovanjem je bil Jason Brown 2 leti poslovni direktor za področje strateškega načrtovanja na Freeserve.com plc, kjer je bil zadolžen za načrtovanje, planiranje in za razpolaganje s proračunom pri največjem ponudniku internetnih storitev v Veliki Britaniji; je prejemnik  ACA kvalifikacije/certifikata (v obdobju 5 letne zaposlitve pri KPMG v Londonu in Milanu).

Stephen Morris, operativni direktor
Stephen je specializirano Operations Manager z izkušnjami nekaterih 30 let v operativnih, poslovnih, objektov in vodenje projektov, vključno z razvojem podjetništva, novih poslovnih start-up in upravljanje sprememb. Stephen ima bogate izkušnje varnostne industrije, tako na nacionalni in mednarodni ravni, kot tudi v veliki meri ukvarjajo s časovno kritične storitve za stranke.

Christine Poole, direktorica prodaje za Veliko Britanijo
Christine Poole je postala članica ekipe v juliju 2014 in je odgovorna za doseganje obsežnih in dolgoročnih načrtov in kontinuirano rast. Christine Poole ima mnogo izkušenj in strokovnih znanj s področja prodaje in vodstvenih funkcij, saj je bila zaposlena v pomembnih družbah kot sta BT Plc in British Airways; poznana po neprestani gradnji odličnosti (tako v podjetju kot v odnosih med zaposlenimi), saj le na ta način lahko zadosti potrebam kakovosti, vrednosti in kontinuirane rasti. 

Nick Roach, aktivni povezovalec podjetja in delovanja policije
Nick Roach se je podjetju pridružil januarja leta 2013, po umiku iz Metropolitanske policije. V svoji policijski karieri je imel široko paleto zadolžitev in pomembnih vlog; deloval je na področjih odzivnosti policijskega dela, javnega reda, kriminala moštev in kot specialist podpredsednik enote. V času svoje zadnje zadolžitve je napredoval v glavnega inšpektorja in imel vsakodnevno obveznost poročanja in korespondenco s samim vrhom Metropolitanske policije. Policijska kariera mu je zagotovila edinstven vpogled v kriminal.

Nigel Hart, vodja tehnične podpore
Nigel Hart se je pridružil podjetju Selectamark leta 2008; izkušenj si je nabral v obdobju 5 letne zaposlitve na delovnem mestu inženirja za naročila za obrambo in 14 letni karieri v  usposabljanju v varnostni industriji; odgovoren je za načrtovanje, razvoj in podporo novih izdelkov.

Angela Singleton, tiskovna predstavnica
Angela Singleton skrbi za tisk in PR podjetja, za vse dogodke, ki so povezani z dejavnostjo. Pred tem je delala v redakciji na televiziji BBC, kot raziskovalka in strateg, tudi kot urednica novic pri medijskem podjetju PR Newswire in kot novinarka in urednica Nacionalne tiskovne agencije, Press Association; nazadnje zaposlena kot novinarka in urednica londonske tiskovne službe, preko spletne strani z novicami za UK Trade and Investment Department.