Z uporabo spletnega mesta selectadna.si se strinjate z našo uporabo piškotkov, kot je opisano v naši politiki piškotkov.

Akreditacije & Nagrade

Podjetje SelectaDNA želi dokazati svojo odličnost tudi prko pridobljenih mednarodno priznanih standarde kvalitete. Ti standardi, po katerih poslujemo, nas obvezujejo, da poslovanje in kvaliteto izdelkov in storitev neprestano nadzorujemo in izboljšujemo.

Ta obveznost je zahtevna, v njo vlagamo veliko časa in finančnih sredstev, saj smo prepričanja, da je to edini pravi način poslovanja. Posledično ima podjetje tudi boljšo notranjo kontrolo, naše stranke pa zagotovilo, da smo jim predani in da bomo tudi v prihodnje zagotavljali in dobavljali samo najboljše izdelke in storitve.

Certifikati vodenja kakovosti:

Podjetje Selectamark dosega sledeče mednarodno priznane in uveljavljene certifikate. Certifikati se letno obnavljajo pri pristojni agenciji UKAS.

ISO 9001:2015 – Sistem vodenja kvalitete

ISO/IEC 27001:2013 – Sistem varnostnega upravljanja

ISO 14001:2015 – Sistem okoljskega upravljanja

Akreditacije & Nagrade

Zavarovano z oblikovanjem - Secured by Design 

Akreditacije & Nagrade

Ti standardi strankam zagotavljajo in garantirajo, da so izdelki in storitve podjetja SelectaMark na najvišjem nivoju kakovosti, njihovi osebni podatki varno shranjeni in zaščiteni, in da je naš vpliv na okolje zanemarljiv.

DNK koda izdelkov in varovana baza podatkov:

Kriptiranje DNK zapisa v naših izdelkih in baza podatkov, kjer so shranjeni vaši osebni podatki in podatki vaše lastnine, so podvrženi strogi kontroli sledečih standardov:

Britansko neodvisno policijsko združenje Secured by Design je bilo ustanovljeno zaradi iniciative Nacionalne Britanske Policije, s ciljem združitve vseh policijskih enot, ministrstva za promet/transport, lokalnih skupnosti, mestnih občin, podjetij in inštitutov za standardizacijo, za uspešnejši boj proti kriminalu.

Secured by Design je uradno ime za vse nacionalne policijske preventivne projekte, ki delujejo v smeri zmanševanja kriminala in kriminalitete, preko informiranje/ozaveščanja in dajanja priporočil pri opremljanju novih in obnovljenih privatnih domov, trgovskih in komercialnih centrov, garažnih hiš.

Akreditacija Secured by Design je rezervirana samo za podjetja, katerih varnosti izdelki dosegajo najvišje standarde in pomagajo policijskim enotam po vsej državi dosegati stvarne, omembe vredne, pozitivne rezultate pri zmanjševanju in preprečevanju kriminalnih dejanj po smernicah ACPO CPI Ltd..

BSI PAS 820:2012

Akreditacije & Nagrade

Standard PAS 820:2012 je izdelan v sodelovanju varnostnega sektorja in Britanskega inštituta za standardizacijo z namenom pomagati uporabnikom, da se ti seznanijo glede trajanja/obstoja forenzične oznake, ko je ta izpostavljena težkim vremenskim vplivom.
Izdelki SelectaDNA so ocenjeni z najvišjo možno oceno standarda PAS razred A, ki dokazuje, da so naši izdelki obstojni vsaj 5 let, kljub izpostavljenosti.
Za več informacij si oglejte to povezavo.

LPS 1224: člen 3

Akreditacije & Nagrade

Certifikat preprečevanja izgube podatkov izdaja LPC - The Loss Prevention Certification Board, s točno določenimi varnostnimi in protokolnimi zahtevami; posebej namenjen podjetjem, ki beležijo in hranijo v svojih bazahosebne podatke svojih strank in podatke njihove lastnine. Ta certifikat omogoča organom policije in sodiščem legitimno preverjanje lastništva in lastnine.

Podjetja, podvržena certifikatu LPS 1224 so odgovorna za vnos in hramba podatkov. Vnos in hramba podatkov morata biti izvedena po zahtevani metodi najvišje varnosti.

3. člen standarda LPS 1224 je dodatek za podjetja, ki del svoje baze podatkov hranijo v oblaku. Naše stranke in policija imajo dostop do baze v oblaku. Smo edino podjetje v Britaniji, ki je investiralo v bazo, ki je akreditirana po standardu LPS1224 člen 3.
 

Inštitut Thatcham

Akreditacije & Nagrade

Thatcham Research je zavarovalniški inštitut za motorna vozila, ustanovljen leta 1969 s ciljema zmanjševanja stroškov zavarovaniških odškodnin in hkrati vzdržujevanju varnostnih standardov.

Certifikati Thatcham Quality Assured pokrivajo uporabo naših izdelkov za forenzično označevanje vseh vozil:

  • Avto Varnosti sistem
  • ATV in štirikolesnik Varnosti sistem
  • HGV Varnosti sistem
  • LCV Varnostni sistem
  • Navtika Varnosti sistem
  • Motor Varnosti sistem
  • Gradbena mehanizacija Varnosti sitem
  • Prikolica Varnosti sistem

Nagrada britanskim železnicam

UK Rail Industry Award - Product Innovation

Akreditacije & Nagrade

Podjetje SelectaDNA je v letu 2016 prejelo prestižno nagrado Product Innovation, ki so jo podelile britanske železnice (UK Rail Industry Awards, ki priznavajo odličnost in inovativnost.

Nagrada je bila podeljena podjetju SelectaDNA, ki je pripomoglo k zmanjšanju kraje kovin na železniških linijah, v sodelovanju z varnostnimi rešitvami skupine Land Sherrifs, saj so na številnih linijah (prevsem na Kent, Sussex, Anglia, HS1) znatno znižali kriminaliteto kraje kovin z uporabo izdelka SelectaDNA Trace.