Z uporabo spletnega mesta selectadna.si se strinjate z našo uporabo piškotkov, kot je opisano v naši politiki piškotkov.

Registracija

Registracija

Čestitamo vam za nedavno opravljeni nakup proizvodov SelectaDNA! Ko označite vašo lastnino z raztopino in na okna nalepite opozorilne nalepke, morate  komplet za označevanje registrirati in ob registraciji navesti svoj naslov. Tako vam lahko vrnemo lastnino, če bi bila ukradena. Kljub temu pa je glavni namen opreme SelectaDNA  odvračanje tatov. Za morebitne vlomilce in tatove boste manj zanimivi, če jim boste z opozorilnimi znaki sporočali, da je vaša lastnina označena in s tem zavarovana.

Označeno lastnino s SelectaDNA boste lahko registrirali v varnem registru lastnine pri podjetju Selectamark. Prosimo, da pripravite kodo (npr. SEL150495) in številko PIN vašega kompleta (npr. 12AB34CD). Koda kompleta se običajno začne s črkami, denimo SEL, SELC, SELG, tem pa sledijo številke brez vmesnih presledkov.

Registracija kompleta

 

Če nimate dostopa do interneta ali na nalepki stekleničke v vašem kompletu ni vidne številka PIN, lahko izpolnite priloženi registracijski obrazec iz kompleta in nam ga pošljete na naslov:

Politag d.o.o.
Krivec 5
1000 Ljubljana

Če imate kakršnakoli vprašanja, nas lahko pokličete na telefonsko številko 040/531-928 (od ponedeljka do petka, 8.00h – 16.00h)