SelectaDNA Dom

SelectaDNA DOM za označevanje lastnine je primeren za uporabo v domovih in manjših pisarnah. Z njim lahko označite do 50 predmetov kot so pametni telefoni, televizorji, računalniki, fotoaparati, slike itd.

Blagovna znamka: SelectaDNA

Zaloga:

SKU: 19510

€ 81.15 (brez DDV) € 99.00 (z DDV)

Predstavljajte si, da vlomilec vstopi v vašo hišo – njegova prva tarča bodo najbolj vredni predmeti, kot so prenosi računalniki, pametni telefoni, zlatnina, slike, LCD zasloni, orodje in vse ostalo, vredno kar lahko hitro preprodajo.

Če bodo vaši predmeti označeni s SelectaDNA, unikatno DNK formulo, UV reagentom, mikro pikami ter opozorilno nalepko, potem bodo možnosti za krajo znatno upadle.

Kriminalci vedo, da je dnk najmočnejši dokaz na sodišču, zato ne želijo imeti opravka z ničemer, kar jih lahko ogroža. Označena in ukradena lastnina nima skoraj nobene ali pa zelo majhno vrednost, ker tudi novega lastnika nelegalno kupljenega predmeta povezuje z krajo.
Strah pred dnk analizo je več kot upravičen in deluje kot največji nevidni preprečevalec kaznivih dejanj.

Ključni element zaščite so vidne označevalne table in nalepke, da je vaša lastnina forenzično označena, saj le tako lahko kriminalec pred pričetkom kaznivega dejanja razume popolni riziko v primeru, da izvrši kaznivo dejanje do konca.

Komplet SelectaDNA DOM vam ne pomaga le zaščititi vaše lastnine, ampak tudi preprečiti, da bi vlomilec sploh vstopil na želeno območje.

Informacije o izdelku

Označite do 50 predmetov z nevidno in unikatno DNK formulo, ki jo je nemogoče odstraniti brez poškodbe zaščitenega predmeta.
 
Nanesite SelectaDNA na vse vredne predmete kot so: televizorji, prenosni računalniki, tablični računalniki, telefoni, digitalni fotoaparati, vrtno pohištvo, orodje. 

Obvezno namestite opozorilne nalepke, ki so odporne na odstranjevanje na vsak zaščiten predmet ter velike opozorilne nalepke na okna v neposredni bližini vhoda v vaš dom.
 
Registrirajte vse zaščitene izdelke v našo spletno bazo uporabnikov. Baza je odobrena s strani policije. V primeru, da vseeno pride do kraje vaše lastnine bodo podatki o vašem lastništvom dostopni policijskim enotam v Sloveniji in tujini.

Vsak izdelek SelectaDNA je opremljen z člansko ID kartico. 

Komplet SelectaDNA DOM vsebuje:

1 x Člansko izkaznico
1 x 8ml unikatne DNK snovi SelectaDNA (z mikro pikami)
1 x nanašalna palčka
50 x obstojnih opozorilnih nalepk
4 x okenski nalepki
1 x UV svetilka (obesek za ključe)
1 x navodila za uporabo
Doživljenska registracija v Secure Assets Register

Kako se označi lastnina?

  1. korak: Nanesite SelectaDNA tekočino in zavarujte svojo lastnino
  2. korak: Postavite opozorilne nalepke na vse označene predmete
  3. korak: Prilepite opozorilne nalepke na steklene površine v bližini glavnega in dvoriščnega vhoda
  4. korak: Registrirajte preko spleta vaš unikatni DNK zapis v varovani bazi uporabnikov http://www.secureassetregister.com
     

Forenzično označevanje lastnine - Video navodila.

Produkt trenutno še nima ocene

Bodi prvi in oceni ta izdelek

Mogoče vas zanima

SelectaDNA Motor

SelectaDNA SelectaDNA Motor

SelectaDNA MOTOR za označevanje vseh vrst motornih vozil. Z njim lahko označite do 50 točk enega motorja kot so blažilniki, žaromet, platišča, agregat, okvir in dodatna oprema.

SelectaDNA Old timer

SelectaDNA SelectaDNA Old timer

SelectaDNA OLD TIMER za označevanje vseh vrst starodobnikov ali tekmovalnih vozil. Z njim lahko označite do 50 točk enega vozila.

SeletaDNA Terensko vozilo

SelectaDNA SeletaDNA Terensko vozilo

SelectaDNA TERENSKO VOZILO za označevanje vseh vrst vozil. Z njim lahko označite do 50 točk enega vozila kot so zračne blazine, žarometi, platišča, navigacija, kovinski deli in stekla vozila.