SelectaDNA Avto

SelectaDNA AVTO za označevanje vseh vrst vozil. Z njim lahko označite do 50 točk enega vozila kot so zračne blazine, žarometi, platišča, navigacija, kovinski deli in stekla vozila.

Blagovna znamka: SelectaDNA

Zaloga:

SKU: 19511

€ 81.15 (brez DDV) € 99.00 (z DDV)

Kraja vozil ni nič novega. Organizirane domače in tuje kriminalne skupine si izbirajo vozila za krajo na podlagi povpraševanja in cene na ilegalnem tržišču ukradenih vozil. Velika večina ukradenih vozil v Sloveniji se razstavi in preproda za nadomestne dele na prostem tržišču. V porastu, pa je tudi uporaba ukradenih delov vozil pri zavarovanih prevarah. Zavarovalnica Triglav ima poseben oddelek posvečen odkrivanju zavarovalniških prevar.

Več kot boste storili v preprečevanju kraje vašega vozila, manj verjetnosti bo, da boste tarča tatov vozil. Lastniki vozil se v današnji dobi tehnologije ne morejo več zanašati samo na tovarniške ali dodatno vgrajene alarmne naprave.
 
Če bo vaše vozilo označeni s SelectaDNA, unikatno DNK formulo, UV reagentom, mikro pikami ter opozorilno nalepko, potem bodo možnosti za krajo znatno upadle.

Kriminalci vedo, da je dnk najmočnejši dokaz na sodišču, zato ne želijo imeti opravka z ničemer, kar jih lahko ogroža. Označena in ukradena lastnina nima skoraj nobene ali pa zelo majhno vrednost, ker tudi novega lastnika nelegalno kupljenega predmeta povezuje z krajo.

Strah pred dnk analizo je več kot upravičen in deluje kot največji nevidni preprečevalec kaznivih dejanj.
Ključni element zaščite so vidne označevalne table in nalepke, da je vaša lastnina forenzično označena, saj le tako lahko kriminalec pred pričetkom kaznivega dejanja razume popolni riziko v primeru, da izvrši kaznivo dejanje do konca.

Komplet SelectaDNA AVTO vam ne pomaga le zaščititi vaše lastnine, ampak tudi preprečiti, da bi tat ukradel vozilo.

Informacije o izdelku

Označitve za enem vozilu do 50 posameznih točk z nevidno in unikatno DNK formulo, ki jo je nemogoče odstraniti brez poškodbe zaščitenega predmeta.

Nanesite SelectaDNA na vse vredne dele vozila kot so: zračne blazine, platišča, stekla, karoserijski deli in dodatna oprema.

Obvezno namestite opozorilne nalepke, ki so odporne na odstranjevanje in posebne nalepke za jedkanje stekla s serijskimi številkami ID izdelka selectaDNA. 

Registrirajte vaše zaščiteno vozilo v našo spletno bazo uporabnikov. Baza je odobrena s strani policije. V primeru, da vseeno pride do kraje vaše lastnine bodo podatki o vašem lastništvom dostopni policijskim enotam v Sloveniji in tujini.

Vsak izdelek SelectaDNA je opremljen z člansko ID kartico.

Komplet SelectaDNA AVTO vsebuje:

1 x Člansko izkaznico
1 x 8ml unikatne DNK snovi SelectaDNA (z mikro pikami)
2 x nanašalna palčka
4 x unikatne TESA varnostne nalepke
4 x nalepke za jedkanje stekla
1 x pasta za jedkanje stekla
1 x nanašalna lopatica za pasto
2 x obstojnih opozorilnih nalepk za avto
1 x UV svetilka (obesek za ključe)
1 x navodila za uporabo
Doživljenska registracija v Secure Assets Register

Kako se označi lastnina?

  1. korak: Nanesite SelectaDNA tekočino in zavarujte svojo lastnino
  2. korak: Postavite opozorilne nalepke na vse označene predmete
  3. korak: Prilepite opozorilne nalepke na steklene površine vozila
  4. korak: Registrirajte preko spleta vaš unikatni DNK zapis v varovani bazi uporabnikov www.secureassetregister.com
     

Kako označimo avto s SelectaDNA AVTO kompletom?

Produkt trenutno še nima ocene

Bodi prvi in oceni ta izdelek