Z uporabo spletnega mesta selectadna.si se strinjate z našo uporabo piškotkov, kot je opisano v naši politiki piškotkov.

Zavarovalnice

Mnoge zavarovalnice ponujajo popuste strankam, ki označujejo svoje lastnino. Venomer spodbujamo potrošnike in podjetja, da pri zavarovalnici ali posredniku pri sklenitvi ali podaljšanju police preverijo, ali imajo pravico do znižanja premije, če so njihovo imetje, oprema ali vozila zaščitena s SelectaDNA.

Zavarovalniškemu agentu morate povedati, da je SelectaDNA forenzični sistem označevanja, ki je:

  • odobren s strani mednarodne policije preko akreditacijske sheme Secured by Design, 
  • odobren s strani varovanja vozil preko akreditacijske sheme Thatcham
  • baza podatkov o lastništvu, ki so jo odobrile zavarovalnice preko sheme Loss Prevention Certification Board’s LPS1224

SelectaDNA je odobreni dobavitelj:

Zavarovalnice

Podjetje Hiscox je vodilno v specialističnih zavarovanjih. Imajo dolgo zgodovino in strokovno znanje pri zagotavljanju zavarovalnega kritja za domove in podjetja ter njihove premičnine, dragocenosti in zbirke. Trenutno zagotavljajo zavarovanje za več kot 60.000 domov v Združenem kraljestvu, skupaj z obsežnim poslovnim zavarovanjem več kot 150.000 mali in srednje velikih podjetij, strokovnjakov in svetovalcev.

Zavarovalnice

Allianz Insurance je ena največjih zavarovalnic v Združenem kraljestvu in del skupine Allianz SE Group, eden vodilnih ponudnikov integriranih finančnih storitev po vsem svetu in največja zavarovalnica za zavarovanje nepremičnin in žrtev.

Zavarovalnice

Aviva okoli 31 milijonov strank po vsem svetu nudi zavarovalne, varčevalne in investicijske produkte. Aviva je največja zavarovalnica Združenega kraljestva in eden vodilnih ponudnikov življenjskih in splošnih zavarovanj v Evropi.