SeletaDNA Terensko vozilo

SelectaDNA TERENSKO VOZILO za označevanje vseh vrst vozil. Z njim lahko označite do 50 točk enega vozila kot so zračne blazine, žarometi, platišča, navigacija, kovinski deli in stekla vozila.

Blagovna znamka: SelectaDNA

Zaloga:

SKU: 19538

€ 81.15 (brez DDV) € 99.00 (z DDV)

Kraja terenskih vozil je v porastu zaradi njihove priljubljenosti. Organizirane domače in tuje kriminalne skupine si izbirajo terenska vozila za krajo na podlagi povpraševanja in cene na ilegalnem tržišču ukradenih vozil. Velika večina ukradenih vozil v Sloveniji se razstavi in preproda za nadomestne dele na prostem tržišču. V porastu, pa je tudi uporaba ukradenih delov vozil pri zavarovanih prevarah. Zavarovalnica Triglav ima poseben oddelek posvečen odkrivanju zavarovalniških prevar.

Več kot boste storili v preprečevanju kraje vašega terensekaga vozila, manj verjetnosti bo, da boste tarča tatov vozil. Lastniki terenskih vozil se v današnji dobi tehnologije ne morejo več zanašati samo na tovarniške ali dodatno vgrajene alarmne naprave.

Če bo vaše terensko vozilo označeni s SelectaDNA, unikatno DNK formulo, UV reagentom, mikro pikami ter opozorilno nalepko, bodo možnosti za krajo samega vozila in tudi blaga v njem, znatno upadle. 
Kriminalci vedo, da je dnk najmočnejši dokaz na sodišču, zato ne želijo imeti opravka z ničemer, kar jih lahko ogroža. Označena in ukradena lastnina nima skoraj nobene ali pa zelo majhno vrednost, ker tudi novega lastnika nelegalno kupljenega predmeta povezuje z krajo.

Strah pred dnk analizo je več kot upravičen in deluje kot največji nevidni preprečevalec kaznivih dejanj.
Ključni element zaščite so vidne označevalne table in nalepke, da je vaša lastnina forenzično označena, saj le tako lahko kriminalec pred pričetkom kaznivega dejanja razume popolni riziko v primeru, da izvrši kaznivo dejanje do konca.

Komplet SelectaDNA TERENSKO VOZILO vam ne pomaga le zaščititi vaše lastnine, ampak tudi preprečiti, da bi tat ukradel vaše vozilo.

Informacije o izdelku

Označitve za ENO TERENSKO VOZILO, do 50 posameznih točk z nevidno in unikatno DNK formulo, ki jo je nemogoče odstraniti brez poškodbe zaščitenega predmeta.
 
Nanesite SelectaDNA na vse vredne dele vozila kot so: zračne blazine, platišča, stekla, karoserijski deli in dodatna oprema.

Obvezno namestite opozorilne nalepke, ki so odporne na odstranjevanje in posebne nalepke za jedkanje stekla s serijskimi številkami ID izdelka selectaDNA. 
 
Registrirajte vaše zaščiteno vozilo v našo spletno bazo uporabnikov. Baza je odobrena s strani policije. V primeru, da vseeno pride do kraje vaše lastnine bodo podatki o vašem lastništvom dostopni policijskim enotam v Sloveniji in tujini.
Vsak izdelek SelectaDNA je opremljen z člansko ID kartico. 

Komplet SelectaDNA DOSTAVNO VOZILO vsebuje:

1 x Člansko izkaznico
1 x 8ml unikatne DNK snovi SelectaDNA (z mikro pikami)
2 x nanašalna palčka
4 x unikatne TESA varnostne nalepke
6 x nalepke za jedkanje stekla
1 x pasta za jedkanje stekla
1 x nanašalna lopatica za pasto
2 x nalepke za steklo
3 x obstojnih opozorilnih nalepk za avto
1 x UV svetilka (obesek za ključe)
1 x navodila za uporabo
Doživljenska registracija v Secure Assets Registe

Kako se označi lastnina?

  1. korak: Nanesite SelectaDNA tekočino in zavarujte svojo lastnino
  2. korak: Postavite opozorilne nalepke na vse označene predmete
  3. korak: Prilepite opozorilne nalepke na steklene in kovinske površine
  4. korak: Registrirajte preko spleta vaš unikatni DNK zapis v varovani bazi uporabnikov www.secureassetregister.com

Kako označimo vozilo s SelectaDNA Terensko Vozilo kompletom?

Produkt trenutno še nima ocene

Bodi prvi in oceni ta izdelek