SelectaDNA Motor

SelectaDNA MOTOR za označevanje vseh vrst motornih vozil. Z njim lahko označite do 50 točk enega motorja kot so blažilniki, žaromet, platišča, agregat, okvir in dodatna oprema.

Blagovna znamka: SelectaDNA

Zaloga:

SKU: 19516

€ 81.15 (brez DDV) € 99.00 (z DDV)

Kraja motorjev je ena izmed najlažje izvedljivih kraj. Tatovi motor ali skuter enostavno nalažijo v dostavno vozilo in odpeljejo. Organizirane domače in tuje kriminalne skupine si izbirajo motorje za krajo na podlagi povpraševanja in cene na ilegalnem tržišču ukradenih motorjev. Velika večina ukradenih motorjev v Sloveniji se razstavi in preproda za nadomestne dele na prostem tržišču. V porastu, pa je tudi uporaba ukradenih delov motorjev pri zavarovanih prevarah. Zavarovalnica Triglav ima poseben oddelek posvečen odkrivanju zavarovalniških prevar.

Več kot boste storili v preprečevanju kraje vašega motorja, manj verjetnosti bo, da boste tarča tatov. Lastniki motorjev se v današnji dobi tehnologije ne morejo več zanašati samo na tovarniške ali dodatno vgrajene alarmne naprave.
 
Če bo vaš motor ali skuter označeni s SelectaDNA, unikatno DNK formulo, UV reagentom, mikro pikami ter opozorilno nalepko, potem bodo možnosti za krajo znatno upadle.
Kriminalci vedo, da je dnk najmočnejši dokaz na sodišču, zato ne želijo imeti opravka z ničemer, kar jih lahko ogroža. Označena in ukradena lastnina nima skoraj nobene ali pa zelo majhno vrednost, ker tudi novega lastnika nelegalno kupljenega predmeta povezuje z krajo.
Strah pred dnk analizo je več kot upravičen in deluje kot največji nevidni preprečevalec kaznivih dejanj.
Ključni element zaščite so vidne označevalne table in nalepke, da je vaša lastnina forenzično označena, saj le tako lahko kriminalec pred pričetkom kaznivega dejanja razume popolni riziko v primeru, da izvrši kaznivo dejanje do konca.
Komplet SelectaDNA MOTOR vam ne pomaga le zaščititi vaše lastnine, ampak tudi preprečiti, da bi tat ukradel vozilo.

Informacije o izdelku

Označitve za en motor do 50 posameznih točk z nevidno in unikatno DNK formulo, ki jo je nemogoče odstraniti brez poškodbe zaščitenega predmeta.

Nanesite SelectaDNA na vse vredne dele motorja kot so: blažilniki, žaromet, platišča, agregat, okvir in dodatna oprema.

Obvezno namestite opozorilne nalepke, ki so odporne na odstranjevanje in posebne nalepke za jedkanje kovine s serijskimi številkami ID izdelka selectaDNA. 

Registrirajte vaše zaščiteno vozilo v našo spletno bazo uporabnikov. Baza je odobrena s strani policije. V primeru, da vseeno pride do kraje vaše lastnine bodo podatki o vašem lastništvom dostopni policijskim enotam v Sloveniji in tujini.

Vsak izdelek SelectaDNA je opremljen z člansko ID kartico.

Komplet SelectaDNA MOTOR vsebuje:

1 x Člansko izkaznico
1 x 8ml unikatne DNK snovi SelectaDNA (z mikro pikami)
1 x nanašalna palčka
5 x unikatne TESA varnostne nalepke
6 x perforirane nalepke za UV oznake
1 x 1,5 ml brezbarvne UV barve
2 x nanašalna lopatica za UV barvo
2 x obstojnih opozorilnih nalepk za avto
1 x UV svetilka (obesek za ključe)
1 x navodila za uporabo
Doživljenska registracija v Secure Assets Register

Kako se označi lastnina?

  1. korak: Nanesite SelectaDNA tekočino in zavarujte svojo lastnino
  2. korak: Postavite opozorilne nalepke na vse označene predmete
  3. korak: Prilepite opozorilne nalepke na vidne površine motorja
  4. korak: Registrirajte preko spleta vaš unikatni DNK zapis v varovani bazi uporabnikov www.secureassetregister.com

Kako označimo motor s SelectaDNA Motor kompletom?

Produkt trenutno še nima ocene

Bodi prvi in oceni ta izdelek