Z uporabo spletnega mesta selectadna.si se strinjate z našo uporabo piškotkov, kot je opisano v naši politiki piškotkov.

PAS 820

Izdelki SelectaDNA imajo najvišjo oceno po standardu BSI PAS 820:2012 - razred A za zunanjo uporabo.
Kaj to pomeni za Vas?

PAS 820

Pomeni, da lahko izdelke SelectaDNA uporabljate z zaupanjem, da bo DNK koda, ki je sestavni del vsakega izdelka, obstojna skozi čas in bo dolgoročno varovala vašo lastnino. Zavedamo se, da se naši izdelki uporabljajo v različnih okoljih kjer so pogosto izpostavljeni težkim vremenskim razmeram. Zato morajo biti odporni in robustni brez dodatne potrebe, po obnavljamo. To ni samo ugodno s stališča uporabnika ampak ključnega pomena za policijo pri zbiranju dokazov. 

Standard PAS 820:2012 je izdelan v sodelovanju varnostnega sektorja in Britanskega inštituta za standardizacijo z namenom pomoči uporabnikom seznanitve o trajanju forenzične oznake, ki je izpostavljena težkim vremenskim vplivom, še posebej kombinaciji UV žarkov in vode z namenom simulacije dolgotrajne izpostavljenosti soncu in dežju.

Na podlagi intenzivnega laboratorijskega testiranja so izdelki SelectaDNA prejeli najvišjo možno oceno standarda PAS razred A, ki dokazuje, da je naša DNK koda in izdelki obstojni vsaj 5 let pred zunanjimi vremenskimi vplivi.

Če želite več informacij v zvezi standarda PAS 820, kliknite tukaj.
Če želite izvedeti več o ostalih standardih, ki jih dosegajo izdelki SelectaDNA, kliknite tukaj.