Z uporabo spletnega mesta selectadna.si se strinjate z našo uporabo piškotkov, kot je opisano v naši politiki piškotkov.

SelectaDNA Protivlomni sprej preprečuje kraje, vlome in rope

Featured SelectaDNA Protivlomni sprej preprečuje kraje, vlome in rope image

SelectaDNA Sprej uporabljajo vodilna svetovna podjetja

Protivlomni izdelki SelectaDNA Sprej so preverjeni in preizkušeni način odvračanja storilcev kaznivega dejanja tatvine, vloma ali ropa. Namenjeni so trgovinam, finančnim ustanovam in podjetjem, ki hranijo večje količine denarja ali vrednih predmetov v svojih poslovnih prostorih. Sintetični DNK v pršilu protivlomnega sistema SelectaDNA Sprej povezuje storilce kaznivih dejanj s točno določenim krajem in časom kaznivega dejanja. Zato je uporaba izdelkov SelectaDNA Sprej eno izmed najmočnejših preventivnih rešitev na tržišču.

SDNA Protivlomno pršilo se lahko uporablja samostojno ali v povezavi z obstoječim alarmnim sistemom. Protivlomno pršilo se aktivira z obstoječim alarmnim sistemom in/ali preko žičnih ali brezžičnih stikal. Obilno pršenje v obliki izredno drobnih kapljic je skoraj neopazno za storilca kaznivega dejanja. Vseeno pa se njegova koža in oblačila prepojijo s sintetičnim DNK in UV reagentom.

Prepoznavanje storilca kaznivega dejanja.

Vzorec sintetičnega DNK se lahko vzame z osumljenčeve kože, las ali oblačil. Ta vzorec nato policija pošlje v analizo na Nacionalni Forenzični Urad Republike Slovenije. Ob uporabi z video nadzornim sistemom, ki večkrat ni merodajen za obsodbo na sodišču (je pa v veliko pomoč policiji pri indentifikaciji osumljenca), omogoča SelectaDNA brezpogojni dokaz storitve kaznivega dejanja, ki osumljenca povezuje stočno uro in krajem kaznivega dejanja tatvine, vloma ali ropa. Čeprav nevidno in neškodljivo pršilo, bo z svojim UV reagentom in sintetičnim DNK ostalo na storilcu še tedne in zagotovilo policiji in tožilstvu neizpodbojen dokaz za obsodbo storilca na sodišču.

Najmočnejši preprečevalec kaznivih dejanj 

Opazni zunanji znak in dvostranske nalepke za steklena vrata so sestavni del protivlomnega sistema SelectaDNA, saj opozorijo morebitnega storilca in ga odvrnejo od storitve kaznivega dejanja tatvine, vloma ali ropa. 

SelectaDNa Sprej je cenovno ugoden, enostaven za namestitev in združljiv z vsemi alarmnimi sistemi. Omogoča fizične dokaze pri prepoznavi in obsodbi storilca kaznivega dejanja, ki jih alarmni ali video nadzorni sistem ne morejo. Zato vam priporočamo uporabo sistema SelectaDNA Sprej.

Benchmark Magazine

ZLATARNA - ŠTUDIJA PRIMERA

Brez nagrade za tatove

Zlatarne v mestu Darwen (East Lancashire - Anglija),ki so bile stalna tarča roparjev so sedaj zaščitene s SelectaDNA Sprej. Zaščita zlataren v mestu je bila izvedene pod okriljem policijske akcije Partenrstvo proti kriminalu. Da je SelectaDNa Sprej močno orožje v preprečevanju kaznivih dejanj ropa je razvidno iz pohval lokalne policija. Od namestitve SelectaDNA Sprej protivlomnih sistemov leta 2010 niso zabeležili niti enega ropa ali poskusa ropa v lokalnih zlatarnah.

BANKA- ŠTUDIJA PRIMERA

Bank Nove Zelandije je izbrala DNK zaščito

Banka Nove Zelandije je namestila protivlomni sistem SelectaDNA Sprej v svojih 181-tih podružnicah. Od namestitve sistema v letu 2010 do danes niso imeli niti enega ropa. SelectaDNA dokazuje, da je cenovno ugodna in efektivna rešitev ne samo v času začetne namestitve ampak tudi skozi čas. Odločitev za namestitev sistemov SelectaDNA Spraj ni bila samo zaradi preprečevanje ropov, ampak varnosti osebja in strank. Varnosti menedžer Banke Nova Zelandija je rekel, da ne obstaja nič podobnega na tržišču kot je SelectaDNA Spraj.

LEKARNA - ŠTUDIJA PRIMERA

Brez vloma v poslovalnico lekarne

Vodilna farmacevtska veriga je več kot šest mesecev uspešno ščiti eno od svojih poslovalnica v mestu Glasgow. Pred mamestitvijo sistema SelectaDNA Spraj je ta enota bila deležna večkratnim vsako mesečnim vlomom, ki je poleg škode iz naslova kraje utrpela tudi ponavljujoče poškodbe na opremi poslovalnice. Od namestitve SelectaDNA Sprej sistema naprej ni zabeleženega niti enega poskusa vloma ali vloma. Sprej SelectaDNA nudi lastnikom poslovalnic in trgovin varnost in miren spanec.

RESTAVRACIJA- ŠTUDIJA PRIMERA

Višja varnost v McDonald’s-u

Veriga restavracij McDonalds uporablja SelectaDNA Sprej za preprečevanje ropa denarja iz blagajn poslovalnic. Sistem SelectaDNA Sprej je bil integriran v obstoječi alarmni sistem v McDonaldovih restavracijah na Nizozemskem in Avstraliji. Predstavnik za javnost v McDonaldu je povedal, da ta sistem predstavlja novost v tehnologiji varovanja ter, da se je že izkazal kot zelo dober odvračevalec storitev kaznivega dejanja ropa.

Več informacij
 

Sorodni izdelki

SelectaDNA Zunanji Opozorilni Znak (30x30cm)

SelectaDNA Zunanji Opozorilni Znak (30x30cm)

Opozorilni znak je prva obramba črta, ki storilce opozarja, da so vse vredne kovine na lokaciji označene z SelectaDNA Mastjo.

SelectaDNA Enota pršila (Oranžen)

SelectaDNA Enota pršila (Oranžen)

Protivlomsni sistem SelectaDNA z UV sprejem za zaščito prostorov je idealno sredstvo za odvračanje kriminalcev od vlamljanja v poslovne prostore. Zelo primeren je za zaščito lastnine v maloprodajnih trgovinah, skladiščih, šolah in drugih prostorih. Lahko ga namestimo na steno ali strop, odlično in učinkovito sredstvo za odvračanje vlomilcev.

SelectaDNA Enota pršila (Srebern)

SelectaDNA Enota pršila (Srebern)

Protivlomni sistem SelectaDNA z UV sprejem za zaščito prostorov je idealno sredstvo za odvračanje kriminalcev od vlamljanja v poslovne prostore. Zelo primeren je za zaščito lastnine v maloprodajnih trgovinah, skladiščih, šolah in drugih prostorih. Lahko ga namestimo na steno ali strop, odlično sredstvo za odvračanje vlomilcev v poslovne in druge prostore.