SelectaDNA Enota pršila (Srebern)

Protivlomni sistem SelectaDNA z UV sprejem za zaščito prostorov je idealno sredstvo za odvračanje kriminalcev od vlamljanja v poslovne prostore. Zelo primeren je za zaščito lastnine v maloprodajnih trgovinah, skladiščih, šolah in drugih prostorih. Lahko ga namestimo na steno ali strop, odlično sredstvo za odvračanje vlomilcev v poslovne in druge prostore.

Blagovna znamka: SelectaDNA

Zaloga:

SKU: 19802

€ 492.51 (brez DDV) € 600.86 (z DDV)

Protivlomni sistem SelectaDNA namestimo na vhodih v prostor. Ob sprožitvi naprava pospreja vlomilce z unikatno snovjo SelectaDNA. Raztopina vsebuje UV sledilo in enoznačno DNK kodo, ki storilce nesporno povežejo s krajem kaznivega dejanja. Sistem se lahko poveže na že obstoječi alarmni sistem, ki se lahko sporoži ob vlomu ali na panik stikalo. Sledi DNK raztopine je mogoče najti na koži, laseh in oblačilih storilcev. Po opravljeni forenzični analizi pridobimo dokaze, da je storilec dejansko vlomil oz. namerval vlomiti v določenen prostor.

Med zlikovci vlada dokajšen strah pred tehnologijo DNK, kar povečuje verjetnost, da bo poškropljeni vsiljivec pobegnil s kraja kaznivega dejanja, preden bo kaj ukradel.

Policija redno išče sledi proizvodov SelectaDNA. Kadar jih najde, so storilci neposredno povezani s krajem kaznivega dejanja.

Specifikacija

  • Barva: Srebrna
  • Dimenzije: 219mm x 126mm x 53mm
  • Teža: 1.7KG
  • Možnosti: Prekrivni stenski kompleti so na voljo po naročilu.

Za več informacij o produktu in delovanju obišči SelectaDNA Protivlomni Spreji

Produkt trenutno še nima ocene

Bodi prvi in oceni ta izdelek