SelectaDNA Trace Sprej (150ml)

SelectaDNA Trace omogoča prikrito forenzično zaščito in enostavno prepoznavanje različnih ukradenih kovin, kamnin in pomembne infrastrukture. Pakiranje 150 ml.

Blagovna znamka: SelectaDNA

Zaloga:

SKU: 19621

€ 282.92 (brez DDV) € 345.16 (z DDV)

SelectaDNA Trace omogoča unikatno zaščito in prepoznavanje označene lastnine. Namenjen je množičnemu označevanju, saj ena enota pršila označi do 75 tekočih metrov površin. Njegova uporaba je vsestranska v skoraj vseh industrijskih panogah in lokalnih skupnostih. Označevanje lastnine skupaj s opozorilnimi nalepkami in znaki in v sodelovanju s policijo, omogoča močno zaščito, saj v prvi vrsti deluje kot odvračanje posameznih poskusov kraje.

Kako je SelectaDNA Trace sprej sestavljen?

SelectaDNA Trace izdelek v obliki pršila je enostaven za uporabo. Pršilo vsebuje sintetični DNK in kovinske mikro pike. Mikro pike omogočajo hitro prepoznavanje legitimnega lastnika, sintetični DNK pa laboratorijsko prepoznavanje. Tako DNK kot mikro pike so povezane z našo varovano bazo uporabnikov, katera je 24/7 dostopna vsem mednarodnim policijskim enotam za preverjanje lastništva nad sumljivimi zaseženimi predmeti.

SelectaDNA Trace pršilo vsebuje UV reagent, ki reagira na UV svetlobo iz katere koli prenosne UV svetilke. Pod vplivom UV svetlobe se površina, označena z SDNA Trace pršilom, zasveti v modri fluorostenčni barvi tudi na srednje močni dnevni svetlobi. Lak iz pršila je zasnovan za uporabo v težkih vremenskih pogojih in mehanskih okoljih.

Kako se uporablja SelectaDNA Trace sprej?

Produkt trenutno še nima ocene

Bodi prvi in oceni ta izdelek

Mogoče vas zanima

SelectaDNA Gel (20g)

SelectaDNA SelectaDNA Gel (20g)

Gel SelectaDNA je namenjen zaščiti različnih predmetov in materialov v zaprtih prostorih in deluje podobno kot SelectaDNA Mast. Storilcev, ki poskušajo ukrasti lastnino ali nezakonito vstopijo v prostor, se oprime SelectaDNA Gel, ki jih označi z DNK kodo.

SelectaDNA Mast (50g)

SelectaDNA SelectaDNA Mast (50g)

SelectaDNA Mast je namenjena označevanju materialov, ki so pogosto tarča tatov. Mast se prenese na roke oziroma oblačila tatov, ki se dotikajo označene lastnine.

SelectaDNA Trace Spraj (250ml)

SelectaDNA SelectaDNA Trace Spraj (250ml)

SelectaDNA Trace omogoča prikrito forenzično zaščito in enostavno prepoznavanje različnih ukradenih kovin, kamnin in pomembne infrastrukture. Pakiranje 250 ml.