SelectaDNA Prikolica

SelectaDNA PRIKOLICA za označevanje vseh vrst prikolic. Z njim lahko označite do 50 točk ene prikolice kot so platišča, žarometi, konstrukcija in nadgradnja odprte prikolice.

Blagovna znamka: SelectaDNA

Zaloga:

Minimalno naročilo: 1 units

SKU: 19525

€ 81.15 (brez DDV) € 99.00 (z DDV)

Prikolice ponavadi nimajo ali pa imajo zelo slabo zaščito pred krajo. Za krajo prikolice tatovi potrebujejo le vozilo s katerim jo bojo odpeljali. 

Organizirane domače in tuje kriminalne skupine si izbirajo prikolice za krajo na podlagi njene vsebine in povpraševanja in cene na ilegalnem tržišču ukradenih prikolic. Velika večina ukradenih prikolic v Sloveniji se preproda na prostem tržišču. 

Več kot boste storili v preprečevanju kraje vaše prikolice, manj verjetnosti bo, da boste tarča tatov. Lastniki prikolic se v današnji dobi tehnologije ne morejo več zanašati samo na morebitni tovarniški sistem proti kraji.

Če bodo vaši predmeti označeni s SelectaDNA, unikatno DNK formulo, UV reagentom, mikro pikami ter opozorilno nalepko, potem bodo možnosti za krajo znatno upadle.
Kriminalci vedo, da je dnk najmočnejši dokaz na sodišču, zato ne želijo imeti opravka z ničemer, kar jih lahko ogroža. Označena in ukradena lastnina nima skoraj nobene ali pa zelo majhno vrednost, ker tudi novega lastnika nelegalno kupljenega predmeta povezuje z krajo.
Strah pred dnk analizo je več kot upravičen in deluje kot največji nevidni preprečevalec kaznivih dejanj.
Ključni element zaščite so vidne označevalne table in nalepke, da je vaša lastnina forenzično označena, saj le tako lahko kriminalec pred pričetkom kaznivega dejanja razume popolni riziko v primeru, da izvrši kaznivo dejanje do konca.
Komplet SelectaDNA PRIKOLICA vam ne pomaga le zaščititi vaše lastnine, ampak tudi preprečiti, da bi vlomilec sploh vstopil na želeno območje.

Informacije o izdelku

Označite eno prikolico z nevidno in unikatno DNK formulo, ki jo je nemogoče odstraniti brez poškodbe zaščitenega predmeta.
 
Nanesite SelectaDNA na vse vredne predmete kot so: platišča, konstrukcijo, ponjavo.
Obvezno namestite opozorilne nalepke, ki so odporne na odstranjevanje na vsak zaščiten predmet ter velike opozorilne nalepke na konstrukcijo ali stranice prikolice.
 
Registrirajte vašo zaščiteno prikolico v našo spletno bazo uporabnikov. Baza je odobrena s strani policije. V primeru, da vseeno pride do kraje vaše lastnine bodo podatki o vašem lastništvom dostopni policijskim enotam v Sloveniji in tujini.
Vsak izdelek SelectaDNA je opremljen z člansko ID kartico. 

Komplet SelectaDNA PRIKOLICA vsebuje:

1 x Člansko izkaznico
1 x 8ml unikatne DNK snovi SelectaDNA (z mikro pikami)
1 x nanašalna palčka
2 x obstojni TESA nalepki
1 x zunanja opozorilna nalepka
1 x UV svetilka (obesek za ključe)
1 x navodila za uporabo
Doživljenska registracija v Secure Assets Register

Kako se označi lastnina?

  1. korak: Nanesite SelectaDNA tekočino in zavarujte svojo lastnino
  2. korak: Postavite opozorilne nalepke na vse označene predmete
  3. korak: Prilepite opozorilne nalepke na površine prikolice
  4. korak: Registrirajte preko spleta vaš unikatni DNK zapis v varovani bazi uporabnikov http://www.secureassetregister.com
     

Kako označimo prikolico s SelectaDNA

Produkt trenutno še nima ocene

Bodi prvi in oceni ta izdelek