SelectaDNA PODJETJE - XL

SelectaDNA VELIKI komplet za označevanje lastnine je zasnovan za velika podjetja, proizvodnje, večje šole, univerze, fakultete in občine. Z njim lahko hitro in enostavno označite in zaščitite vsaj 1000 vrednih predmetov.

Blagovna znamka: SelectaDNA

Zaloga:

SKU: 19540

€ 725.80 (brez DDV) € 885.48 (z DDV)

Označeni predmeti od tatvin odvračajo morebitne zunanje tatove ter zaposlene znotraj podjetij in ustanov. V nekaterih primerih SelectaDNA dokazano zmanjšuje število tatvin za 85 %, zlasti kadar opozorilne nalepke na predmetih in oknih ter drugi znaki opozarjajo zaposlene in zunanje sodelavce, da je lastnina označena.

Primerno za označevanje prenosnih in namiznih računalnikov, zaslonov, trdih diskov, projektorjev, avdiovizualne opreme, laserskih tiskalnikov, skenerjev, telefonov, telefaksov, notesnikov, raznega orodja, strojev, vsega kar se nahaja v vaših poslovnih prostorih.

Če bodo vaši predmeti označeni s SelectaDNA, unikatno DNA formulo in opozorilno nalepko, potem bodo možnosti za krajo znatno upadle.

Tatovi ne želijo krasti forenzično označenih predmetov, namreč takšnih ne morejo preprodajati, poleg tega pa jih policija lahko poveže s kriminalnim dejanjem na podlagi unikatnega DNA zapisa.

Če boste imeli opozorilno nalepko (priložena v kompletu) na dobro izpostavljenem vidnem mestu, tatovi ne bodo niti skušali vlomiti na želeno območje.

Informacije o Produktu

Označeno lastnino zabeležimo v varnostno podatkovno bazo. V primeru najdbe ukradenega predmeta, policija s celega sveta lahko preveri komu predmet pripada ter le tega vrne lastniku.

Plačilo tega kompleta je enkraten strošek. Z nakupom se ne obvezujete za vsakoletno plačilo licenčne. 

SelectaDNA Veliki komplet za podjetja vsebuje:

 • 10 stekleničk (50ml) lepljive tekočine SelectaDNA na vodni osnovi, namenjene preprečevanju tatvin, ki vsebuje ultravijolično sledilo, mikropike in enoznačno varno DNK
 • 10 palčk za nanašanje
 • 1000 obstojnih opozorilnih etiket
 • 40 okenskih nalepk
 • 2 UV svetilki v obliki obeska za ključe
 • 1 opozorilni odbojni znak za zunanjo uporabo
 • 2 opozorilna posterja
 • 4 SelectaDNA A5 opozorilna tabla (self-adhesive)
 • 1 navodila za uporabo
 • Vpis in dostop do podatkovne paze

Dostava

Vaše naročilo boste prejeli v roku 1-3 delovnih dni. Vse pošiljke so poslane preko Pošte Slovenije poštnina znaša 3,50 € za posamezno pošiljko.

Navodila za označevanje

 • Korak 1  - Označite želene predmete s snovjo SelectaDNA
 • Korak 2 – Na vse predmete nalepite opozorilne nalepke, ki so priložene v kompletu
 • Korak 3 – Nalepite okenski nalepki na notranjo in zunanjo stran
 • Korak 4 – Vpišite označene produkte v podatkovno bazo in zaključite postopek označevanja

Produkt trenutno še nima ocene

Bodi prvi in oceni ta izdelek

Mogoče vas zanima

SelectaDNA Trace Sprej (150ml)

SelectaDNA SelectaDNA Trace Sprej (150ml)

SelectaDNA Trace omogoča prikrito forenzično zaščito in enostavno prepoznavanje različnih ukradenih kovin, kamnin in pomembne infrastrukture. Pakiranje 150 ml.

SelectaDNA PODJETJE KIT - S

SelectaDNA SelectaDNA PODJETJE KIT - S

SelectaDNA MALI komplet za označevanje lastnine je zasnovan za mala in srednje velika podjetja, manjše šole, oddelke fakultet in občine.Z njim lahko hitro in enostavno označite in zaščitite vsaj 100 vrednih predmetov.

SelectaDNA PODJETJE KIT - M

SelectaDNA SelectaDNA PODJETJE KIT - M

SelectaDNA SREDNJI komplet za označevanje lastnine je zasnovan za srednje velika podjetja, večja mala podjetja, srednje velike šole, fakultete in občine. Z njim lahko hitro in enostavno označite in zaščitite vsaj 500 vrednih predmetov.