SelectaDNA Obesek Za Pritljago

Obesek za pritljago, na katerem piše DNA PROTECTED (OZNAČENO Z DNK), je velik približno kot kreditna kartica in je idealen za uporabo na torbah za vsakdanjo uporabo, potovalnih torbah ali kovčkih za računalnike.

Blagovna znamka: SelectaDNA

Zaloga:

SKU: DNALUGGAGE

€ 2.50 (brez DDV) € 3.05 (z DDV)

Obesek za pritljago, na katerem piše DNA PROTECTED (OZNAČENO Z DNK), je velik približno kot kreditna kartica in je idealen za uporabo na torbah za vsakdanjo uporabo, potovalnih torbah ali kovčkih za računalnike. Morebitne tatove opozarja, da je tisto, kar je v torbi, označeno in zato zanje nima velike ali nobene vrednosti. Obesku je priložen tudi plastični trak za pritrjevanje na ročaj ali pas za nošenje.

Pojasnilo:
Obeske za prtljago lahko kupijo le stranke, ki so že kupovale proizvode SelectaDNA, ali stranke, ki prvič kupujejo komplete za forenzično označevanje lastnine. Prosimo, da ne naročate samo obeskov.
Odvračanje od tatvin je uspešno le ob SKUPNI uporabi proizvodov za forenzično označevanje ter etiket, nalepk, obeskov, posterjev in zunanjih znakov. 

Dostava

Vaše naročilo boste prejeli v roku 1-3 delovnih dni. Vse pošiljke so poslane preko Pošte Slovenije poštnina znaša 3,50 € za posamezno pošiljko

Produkt trenutno še nima ocene

Bodi prvi in oceni ta izdelek