SelectaDNA Avtodom

SelectaDNA AVTO DOM za označevanje vseh vrst bivalnih vozil. Z njim lahko označite do 50 točk enega vozila kot so zračne blazine, žarometi, platišča, navigacija, kovinski deli in stekla vozila.

Blagovna znamka: SelectaDNA

Zaloga:

Minimalno naročilo: 1 units

SKU: 19523

€ 81.15 (brez DDV) € 99.00 (z DDV)

Avtodomovi in bivalne prikolice so še posebej ranljiva vozila. Zaradi ne redne uporabe, še posebej v zimskih mesecih samevajo na parkiriščih. Lastniki pogosto puščajo v parkiranih vozilih svoje osebne predmete in spominke iz preteklih potovanj. Ti predmeti nimajo denarne ampak sentimentalno vrednost.

Organizirane domače in tuje kriminalne skupine si izbirajo vozila za krajo na podlagi povpraševanja in cene na ilegalnem tržišču ukradenih vozil. Velika večina ukradenih vozil v Sloveniji se razstavi in preproda za nadomestne dele na prostem tržišču. V porastu, pa je tudi uporaba ukradenih delov vozil pri zavarovanih prevarah. Zavarovalnica Triglav ima poseben forenzični oddelek posvečen odkrivanju zavarovalniških prevar.

Več kot boste storili v preprečevanju kraje vašega avtodoma ali bivalne prikolice, manj verjetnosti bo, da boste tarča tatov. Lastniki avtodomov se v današnji dobi tehnologije ne morejo več zanašati samo na tovarniške ali dodatno vgrajene alarmne naprave.

Če bodo vaši predmeti označeni s SelectaDNA, unikatno DNK formulo, UV reagentom, mikro pikami ter opozorilno nalepko, potem bodo možnosti za krajo znatno upadle.
Kriminalci vedo, da je dnk najmočnejši dokaz na sodišču, zato ne želijo imeti opravka z ničemer, kar jih lahko ogroža. Označena in ukradena lastnina nima skoraj nobene ali pa zelo majhno vrednost, ker tudi novega lastnika nelegalno kupljenega predmeta povezuje z krajo.
Strah pred dnk analizo je več kot upravičen in deluje kot največji nevidni preprečevalec kaznivih dejanj.
Ključni element zaščite so vidne označevalne table in nalepke, da je vaša lastnina forenzično označena, saj le tako lahko kriminalec pred pričetkom kaznivega dejanja razume popolni riziko v primeru, da izvrši kaznivo dejanje do konca.

Komplet SelectaDNA AVTODOM vam ne pomaga le zaščititi vaše lastnine, ampak tudi preprečiti, da bi vlomilec sploh vstopil na želeno območje.

Informacije o izdelku

Označite do 50 predmetov z nevidno in unikatno DNK formulo, ki jo je nemogoče odstraniti brez poškodbe zaščitenega predmeta.

Nanesite SelectaDNA na vse vredne predmete kot so: zračne blazine, žarometi, platišča, navigacija, kovinski deli in stekla vozila.

Obvezno namestite opozorilne nalepke, ki so odporne na odstranjevanje na vsak zaščiten predmet ter velike opozorilne nalepke na okna v neposredni bližini vhoda vašega avtodoma ali bivalne prikolice.

Registrirajte vse zaščitene izdelke v našo spletno bazo uporabnikov. Baza je odobrena s strani policije. V primeru, da vseeno pride do kraje vaše lastnine bodo podatki o vašem lastništvom dostopni policijskim enotam v Sloveniji in tujini.

Vsak izdelek SelectaDNA je opremljen z člansko ID kartico. 

Komplet SelectaDNA AVTODOM vsebuje:

1 x Člansko izkaznico
1 x 8ml unikatne DNK snovi SelectaDNA (z mikro pikami)
1 x nanašalna palčka
50 x obstojnih opozorilnih nalepk
4 x okenski nalepki
1 x UV svetilka (obesek za ključe)
1 x navodila za uporabo
Doživljenska registracija v Secure Assets Register

Kako se označi lastnina?

  1. korak: Nanesite SelectaDNA tekočino in zavarujte svojo lastnino
  2. korak: Postavite opozorilne nalepke na vse označene predmete
  3. korak: Prilepite opozorilne nalepke na steklene površine avtodoma ali bivalne prikolice
  4. korak: Registrirajte preko spleta vaš unikatni DNK zapis v varovani bazi uporabnikov www.secureassetregister.com
     

Produkt trenutno še nima ocene

Bodi prvi in oceni ta izdelek