SelectaDNA Mast (500g)

SelectaDNA Mast je namenjena označevanju materialov, ki so pogosto tarča tatov. Mast se prenese na roke oziroma oblačila tatov, ki se dotikajo označene lastnine.

Blagovna znamka: SelectaDNA

Zaloga:

SKU: 19615

€ 1,075.74 (brez DDV) € 1,312.40 (z DDV)

SelectaDNA Mast je namenjena označevanju materialov, ki so pogosto tarča tatov. Mast se prenese na roke oziroma oblačila tatov, ki se dotikajo označene lastnine. Storilec kaznivega dejanja je tako neovrgljivo povezan s kaznivim dejanjem. Mast, ki jo je skoraj nemogoče odstraniti, vsebuje UV sledilo in DNK kodo. Mast je nadvse primerna za zunanjo uporabo. Nanesemo jo na kovine, kot so cink, bakrene cevi in kritine iz svinčene pločevine, ki so zadnje čase še zlasti na udaru tatov.


Cena svinca se je v zadnjih 18 mesecih skoraj potrojila, zato je zelo zanimiv za morebitne tatove. Ne postanite žrtev tatvine svinca, bakra ali druge kovine – še danes kupite SelectaDNA Mast in forenzično označite vašo lastnino.

500g masti SelectaDNA zadostuje za označitev 125m v premeru 3 cm

Produkt trenutno še nima ocene

Bodi prvi in oceni ta izdelek

Mogoče vas zanima

SelectaDNA Gel (20g)

SelectaDNA SelectaDNA Gel (20g)

Gel SelectaDNA je namenjen zaščiti različnih predmetov in materialov v zaprtih prostorih in deluje podobno kot SelectaDNA Mast. Storilcev, ki poskušajo ukrasti lastnino ali nezakonito vstopijo v prostor, se oprime SelectaDNA Gel, ki jih označi z DNK kodo.

SelectaDNA Mast (200g)

SelectaDNA SelectaDNA Mast (200g)

SelectaDNA Mast je namenjena označevanju materialov, ki so pogosto tarča tatov. Mast se prenese na roke oziroma oblačila tatov, ki se dotikajo označene lastnine.

SelectaDNA Trace Sprej (150ml)

SelectaDNA SelectaDNA Trace Sprej (150ml)

SelectaDNA Trace omogoča prikrito forenzično zaščito in enostavno prepoznavanje različnih ukradenih kovin, kamnin in pomembne infrastrukture. Pakiranje 150 ml.